Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Η ώρα για τον μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα trail έφτασε! Το διάσημο Ultra Trail du Mont Blanc ξεκινά και κεντρίζει το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων του ορεινού τρεξίματος. Αν προσθέσουμε το Hardrock 100 των ΗΠΑ οι δύο αυτοί αγώνες αποτελούν κατά κάποιον τρόπο ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα trail running.


Αυτές τις μέρες στα μαγευτικά τοπία άγριας ομορφιάς των Άλπεων γίνονται οι αγώνες που απαρτίζουν το συνολικό event και δρομείς από όλο τον κόσμο αδημονούν να ζήσουν την ατμόσφαιρα του Chamonix αρχικά, αλλά κυρίως να δοκιμάσουν τα όριά τους σε ένα από τα ομορφότερα αλλά και συνάμα δυσκολότερα τερέν της Ευρώπης, τις φημισμένες Άλπεις.
Στην ορεινή αυτή ιεροτελεστία συμμετέχουν αρκετοί Έλληνες μεταξύ των οποίων οι "δικοί μας" Πέτρος Γιάγκου και Δέσποινα Γαβριηλίδου. 
Το βάπτισμα του πυρός στην φετινή διοργάνωση του Ultra Trail du Mont Blanc - UTMB θα πάρει η Δέσποινα Γαβριηλίδου με την συμμετοχή της στο TDS των 119 χλμ και 7.250μ+

Εκκίνηση για την Δέσποινα από το Courmayeur την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 06.00 πμ!
Την προσπάθειά της θα παρακολουθούμε live στο: http://utmb.livetrail.net/coureur.php  και θα της μεταφέρουμε τη θετική μας ενέργεια για έναν αγώνα-εμπειρία ζωής με καλό και υγιή τερματισμό!


Την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 18.30 συνολικά 2.500 αθλητές θα λάβουν εκκίνηση από το Chamonix για να διασχίσουν, πραγματοποιώντας έναν κύκλο 170 χλμ και 10.0000μ+, τις Γαλλικές, τις Ιταλικές και τις Ελβετικές Άλπεις!Ένα πολύχρωμο ανθρώπινο ποτάμι θα ξεκινήσει από το πανέμορφο θέρετρο με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν χιλιάδες θεατές για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.


Δοκιμασία εξαιρετικά επίπονη που οδηγεί σώμα και πνεύμα στα όριά τους...
Στην εκκίνηση του αγώνα κορωνίδα της διοργάνωσης, του UTMB, την Παρασκευή θα σταθεί ο Drama Runner Πέτρος Γιάγκου έπειτα από μια μακροχρόνια και επίπονη προετοιμασία για αυτόν ακριβώς τον αγώνα.


Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, δύναμη και έναν πραγματικά αξέχαστο αγώνα. May the force be with you...
και ο σύνδεσμος από όπου θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε την προσπάθειά τou: http://utmb.livetrail.net/coureur.php


Με τις θερμότερες ευχές μας για έναν καλό αγώνα σε όλους και μια εμπειρία ζωής αξιομνημόνευτη για πολλά χρόνια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου