Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

run fun


Love and run σκέφτονται κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι και δεν εννοώ ότι σκέφτονται το blog μου, αν και πολύ θα το ήθελα, αλλά αγαπούν την ζωή, το τρέξιμο και βγαίνουν με ορμή και ενθουσιασμό σε υπέροχες διαδρομές. 
Κάθε μέρα μεγαλώνει η παγκόσμια δρομική κοινότητα με ταχύτατους ρυθμούς και σε αυτήν μετέχουν διάσημοι καλλιτέχνες, οι οποίοι διαδίδουν την αγάπη τους για το τρέξιμο και προωθούν τον υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτοί οι διάσημοι δρομείς επηρεάζουν θετικά με αυτόν τον τρόπο τους θαυμαστές τους και κάνουν όλο και πιο γνωστό στο ευρύ κοινό το αγαπημένο μας χόμπι.
Είναι υπέροχοι πρεσβευτές του τρεξίματος κι εύχομαι τα μέσα μαζικής επικοινωνίας να διαδίδουν τις απόψεις τους για την άθληση, διότι οι νέοι τους ακούνε και είναι ωραία πρότυπα για αυτούς.




Γιουλίκα Σκαφιδά ηθοποιός-δρομέας
Την παρακολουθώ στο instagram να ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες από τις προπονήσεις και τους αγώνες της. Αγαπάει το τρέξιμο κι αυτό φαίνεται!



Πάνος Βλάχος ηθοποιός-τριαθλητής
Έχει πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες τριάθλου κι έχει τρέξει στο Σπάρταθλον.
Απολαμβάνει το τρέξιμο και ακουλουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ράιαν Ρέινολντς ηθοποιός-δρομέας
Του αρέσει το τρέξιμο κι έχει πάρει μέρος σε αγώνες και μαραθώνιο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Γουίλ Φέρελ ηθοποιός-δρομέας
Ξεκίνησε το τρέξιμο με την σύζυγο του και έχει τρέξει σε μαραθώνιους. Υποστηρίζει ότι όταν τρέχει, καθαρίζει το μυαλό του και γίνεται πολύ παραγωγικός στην δουλειά του.

Κρίστι Τέρλιγκτον μοντέλο-δρομέας
Τρέχει για να διατηρεί την σιλουέτα της και μετέχει σε αγώνες και μαραθώνιους. Μέσα από το τρέξιμο προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής και αγωνίζεται για τις μητέρες και τα δικαιώματα τους.

Flea μπασίστας των Red Hot Chili Pepper-δρομέας
Διάβασε το βιβλίο Born to run και άλλαξε η ζωή του. Ξεκίνησε το τρέξιμο και τρέχει σε αγώνες με επιδόσεις πολύ καλές.

Κέιτ Χόλμς ηθοποιός-δρομέας
Τρέχει σχεδόν καθημερινά κι έχει τρέξει τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης για φιλανθρωπικό σκοπό.


_πηγές άρθρου: competitor και ranker_

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου