Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Run for cinema vol.1




Η έμπνευση για να γίνουμε δρομείς έχει έρθει είτε από κάποιον φίλο ή σύντροφο που θαυμάζουμε και αγαπάμε, είτε από έναν αθλητή ή διάσημο που εκτιμάμε και σεβόμαστε. Ο κινηματογράφος έχει εμπνευστεί από το τρέξιμο πολλές φορές  και το έχει ως κύριο θέμα σε ταινίες και ντοκιμαντέρ. Είναι πολύ ωραία ιδέα να χαλαρώσουμε το βράδυ παρακολουθώντας μία ταινία με το αγαπημένο μας θέμα το τρέξιμο και να εμπνευστούμε από τους ήρωες και τις ιστορίες τους!

"Τρέξτε" για ποπκορν!



On the Edge. Μία ταινία από δρομείς για δρομείς! Ο σκηνοθέτης, ένας από τους παραγωγούς και πολλοί ηθοποιοί της ταινίας είναι δρομείς στην ζωή τους. Η ταινία παρουσιάζει την πνευματική πλευρά του τρεξίματος και την μαγεία της κατάκτησης των στόχων!


Chariots of fire. Η ταινία έχει ντυθεί με την υπέροχη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου! Βασίζεται σε αληθινή ιστορία δύο  Βρετανών ερασιτεχνών δρομέων. Έχει βραβευτεί με όσκαρ καλύτερης ταινίας, κοστουμιών, σεναρίου και μουσικής για το χαρακτηριστικό και πασίγνωστο θέμα του Βαγγέλη Παπαθανασίου.



The Jericho Mile. Μία ταινία που έχει βραβευτεί με EMMY. Η ταινία έχει κεντρικό ήρωα έναν φυλακισμένο δρομέα που τρέχει για την ζωή του και την ελευθερία! Πραγματεύεται θέματα όπως τον ρατσισμό, τη φιλία, την αυτοθυσία! 

Καλή διασκέδαση!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου