Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

RUN  RACES



Το  love and run blog ήταν την Κυριακή 20 Μαρτίου στο 4ο Kavala trail run! Αυτή την φορά το φωτορεπορτάζ του άρθρου είναι της καλής μου φίλης  Μαρίας Ελβίρας Καμίδου και την ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες της. Μία ηλιόλουστη μέρα συγκεντρώθηκαν πάνω από 300  δρομείς κυρίως από την Β. Ελλάδα και πήραν μέρος στον 13 χλμ. αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς για την προσπάθεια τους. 
Συγχαρητήρια στον Σ.Χ.Ο. Καβάλας και στους εθελοντές για την επιτυχημένη διοργάνωση.



Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας και οι έμπειροι δρομείς λένε ότι πρόκειται για έναν τεχνικό αγώνα ορεινού τρεξίματος. Η σηματοδότηση του αγώνα ήταν επαρκής, οι εθελοντές και οι διασώστες ήταν σε πολλά σημεία και βοηθούσαν τους δρομείς με διάθεση!
 Η διαδρομή έχει θετική υψομετρική 600 μέτρα. Το έδαφος είναι κυρίως χωμάτινα μονοπάτια με πολλά βραχώδη -ιδιαίτερα τεχνικά- κομμάτια, ενώ ένα μικρό μέρος του αγώνα περνάει από δρόμο. 
Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι στην περιοχή Κόντη. Εκεί οι διοργανωτές μας προσέφεραν τρόφιμα, φρούτα και νερό. Η θέα της Καβάλας σε πολλά σημεία του αγώνα είναι μαγευτική! 

Πρώτος τερμάτισε για ακόμη μια φορά ο εκπληκτικός Δραμινός δρομέας Τζεφαλής Δημήτριος με χρόνο 1.04! Ο Δημήτρης κατακτά αγώνες δρόμου και βουνού, οι δρομικές του επιτυχίες αυξάνονται συνεχώς. Μπράβο Δημήτρη!




Πρώτη γυναίκα με χρόνο 1.28 τερμάτισε η Καρυάτη Θεοδώρα. Είναι μόλις 18 χρονών, κολυμβήτρια και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τρέξιμο και το ποδήλατο τον τελευταίο χρόνο!
Συγκίνησε τον κόσμο ο τερματισμός της Θεοδώρας γιατί τερμάτισε μαζί με τον αγαπημένο αδερφό της, Ιωακείμ. Μπράβο Θεοδώρα!






Oι τρείς πρώτοι άντρες είναι:  Τζεφαλής Δημήτριος - 1.04.23
                                                    Στημονιάρης Αθανάσιος - 1.11.03
                                                    Βογιατζής Δημήτριος - 1.13.10




Οι τρείς πρώτες γυναίκες είναι: Καρυάτη Θεοδώρα  - 1.28.52
                                                       Μαμανίδου Γεωργία - 1.29.35
                                                       Μούκα Παρασκευή - 1.33.07



Ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Δράμας ήταν πάλι παρών στον αγώνα με πολλές συμμετοχές των μελών του και τις πολύ καλές επιδόσεις τους! Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στα δύο  μέλη του συλλόγου μας που διακρίθηκαν, στον Τζεφαλή Δημήτρη και την Μαμανίδου Γεωργία! 
Μπράβο παιδιά για τον αγώνα σας!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Kavala trail run!











































                            Love and run races!!!!

2 σχόλια:

  1. Υπέροχες φωτό!! Μπράβο ελβιρακι! Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις αλπιδοζευγαρο!!! 💋💋💋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια παιδιά !! Συνεχίστε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή