Δευτέρα 11 Απριλίου 2016



RUN RACES

Μία άψογη διοργάνωση ο αγώνας xanthi old city trail! Η παλιά πόλη υπέροχη, ο καιρός τέλειος αλλά το πιο σημαντικό οι διοργανωτές καταπληκτικοί! Συγχαρητήρια στους xanthi runners για την τέλεια διοργάνωση του 2ου Xanthi old city trail και στους εθελοντές που βοήθησαν με χαρά και θετική ενέργεια! Η αγάπη και ο σεβασμός για τους 300 δρομείς που συμμετείχαν την Κυριακή 10 Απριλίου στον αγώνα της Ξάνθης ήταν το σημαντικότερο συστατικό της επιτυχίας του αγώνα!
Η σηματοδότηση τέλεια, πολλά στεκ υποστήριξης με άφθονο νερό, ισοτονικά, αναψυκτικά και εθελοντές να σε χειροκροτούν και να σε βοηθούν παντού!
Δρομείς κυρίως από την Β. Ελλάδα έτρεξαν και τερμάτισαν τα 14.5 χλμ με θετική υψομετρική 550μ περίπου. Το έδαφος στα πρώτα 5.5χλμ είναι άσφαλτος μετά έχει ένα μικρό κομμάτι μονοπάτι βουνού και μετά δρομάκια και σκαλάκια παλιάς πολής (αυτό το κομμάτι του αγώνα δυσκόλεψε τους δρομείς), τέλος μπαίνεις στην πόλη και τερματίζεις στην πλατεία από όπου ξεκίνησες!
Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς που αγωνίστηκαν, ιδιαιτέρως όμως σ' αυτούς που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις!



Κατηγορία Αντρών

1. Νούλας Ευάγγελος 1.04.26
2. Τζεφαλής Δημήτριος 1.05.05
3. Γιαννακάκης Χρήστος 1.09.43



Ο "δικός" μας Τζεφαλής Δημήτρης σε ακόμη μία διάκριση! Μπράβο Δημήτρη!



Κατηγορία γυναικών

1. Μαμανίδου Γεωργία 1.27.28
2.Κουτσίκου Ιωάννα 1.32.02
3. Ζλάτκου Δήμητρα 1.32.16



                      Ακόμη μία φορά διακρίθηκε η "δική" μας Γεωργία Μαμανίδου, μπράβο!

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο των Drama Runners Ζαΐμη Άρη! 














 Γιάννη, ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου στον αγώνα!


   
 Οι υπέροχοι XANTHI RUNNERS!Ωραίοι άνθρωποι ωραία πόλη! Το love and run blog προτείνει τον αγώνα γιατί έχει και δρομικό αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον!

3 σχόλια: