Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Run races.
























Το love and run blog ήταν το Σάββατο 16.4.2016 στον αγώνα του RO.C., όπου οι 256 δρομείς και οι φίλοι τους γέμισαν με χαμόγελα το δασικό χωριό του Ερύμανθου! Ο αγώνας είναι 82 χλμ., απαιτητικός, με θετική υψομετρική 4200 μέτρα. Η διαδρομή είναι πήγαινε-έλα, μέσα από το πανέμορφο δάσος, το έδαφος είναι χωμάτινο μονοπάτι και δασικός δρόμος.
Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς για τον αγώνα και τον τερματισμό τους. Οι δρομείς που τρέχουν υπεραποστάσεις είναι υπεραθλητές! Θεωρώ ότι αυτές οι αποστάσεις δεν θέλουν μόνο δύναμη στα πόδια και στην καρδιά αλλά και στο μυαλό και στην ψυχή!
Η ζέστη κι ο ήλιος που είχε δυσκόλεψε τους αθλητές στην προσπάθεια τους.
Η θετική ενέργεια στον τερματισμό από όλους δημιούργησε ένα υπέροχο κλίμα! Οι κουδούνες του τερματισμού των δρομέων είναι ένα εθυμοτυπικό που το χαίρονται όλοι!
Μπράβο σε όλους, διοργανωτές και εθελοντές που πραγματοποίησαν έναν όμορφο αγώνα!


Μεγάλος νικητής του αγώνα ο Νίκος Καλοφύρης, ένας από τους κορυφαίους δρομείς της Ελλάδας! Μπράβο Νίκο!

Οι 3 πρώτοι άντρες.

1. Καλοφύρης Νίκος 8.44.05
2. Κουρκουρίκης Ιωάννης 9.03.53
3.Μαυρογιάννης Παύλος 9.29.44

Οι 3 πρώτες γυναίκες.

1. Χουρίδου Ιωάννα 12.17.50
2. Γαβρηιλίδου Δέσποινα 12.20.57
3. Τερζή Άντζη 12.50.00

Οι drama runners κατέκτησαν διακρίσεις πάλι!!!!
2η γυναίκα η Δραμινή Γαβρηιλίδου Δέσποινα η οποία έκανε καταπληκτικό αγώνα και η δρομική εξέλιξη της είναι εντυπωσιακή! Μπράβο Δέσποινα!
Παυλίδης Κωνσταντίνος 11ος και Γιάγκου Πέτρος 16ος, μπράβο παιδιά καταπληκτικές επιδόσεις!
Συγχαρητήρια για τον αγώνα και τον τερματισμό τους στους Δραμινούς δρομείς Σαρηγιάννη Θεόφιλο, Ευκαρπίδη Κώστα, Γιαννάκου Μάριο, Μαμανίδου Γεωργία, Τσουμαρίδη Κώστα, Βασλή Νίκο, Ρεπάκη Πέτρο και Κοσκερίδη Ηρακλή.




























2 σχόλια: