Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Love and run stories.Η αγάπη για τη ζωή και το τρέξιμο έχει ενώσει τον κ. Γιάννη Πολυχρονίδη και την κ. Γεωργία Μαμανίδου. Είναι ζευγάρι στη ζωή και στο τρέξιμο, ο τέλειος συνδυασμός. Ένα νέο ζευγάρι το οποίο μπορεί να γίνει παράδειγμα στους νέους δρομείς, διότι με πάθος και επιμονή προπονείται, βάζει στόχους και τους κατακτά!
Η Γεωργία είναι διοικητική υπάλληλος στο κέντρο ψυχικής υγείας  Δράμας και ο Γιάννης υπηρετεί στο λιμενικό σώμα Καβάλας, ζούνε μαζί στην Δράμα και στον ελεύθερο τους χρόνο αγαπούν να τρέχουν στο βουνό. Η σκληρή προπόνηση και η στοχοπροσήλωση τους έχει ως αποτέλεσμα πολύ καλές επιδόσεις στους αγώνες που λαμβάνουν μέρος, χαρακτηριστικά σας αναφέρω κάποιες από αυτές.


PARANESTI PATH 2015 46KM
 χρόνος 5.25
YPSARION TRAIL MARATHON 2014 42KM
 χρόνος 6.12
PAGGAIO TRAIL RUN 2015 27KM
 χρόνος 3.48


ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2015 246ΧΛΜ.
χρόνος 35.37
RODOPI ULTRA TRAIL 2014 164KM
χρόνος 31.59
PAGGAIO TRAIL RUN 2015 27KM
χρόνος 3.19


Πόσα χρόνια είστε μαζί και πόσα χρόνια ασχολείστε με το τρέξιμο;

 Είμαστε ζευγάρι  9 χρόνια. Ο Γιάννης ασχολείται με το τρέξιμο 5 χρόνια και η Γεωργία 4.


Πώς γνωρίσατε το τρέξιμο, μαζί ξεκινήσατε;

Δεν ξεκινήσαμε μαζί, πρώτα ξεκίνησε ο ένας από τους δύο μας ο Γιάννης,ο οποίος γνώρισε το τρέξιμο από έναν φίλο του και μετά εγώ (Γεωργία) γνώρισα το τρέξιμο μέσω του Γιάννη.
Πώς είναι η καθημερινότητα σας με την δουλειά, το σπίτι και τις προπονήσεις;

Ένα συνεχόμενο "τρέξιμο" για να τα προλάβουμε όλα. Έχουμε μια πραγματικά γεμάτη μέρα, δεν βαριόμαστε ποτέ!


Έχετε θυσιάσει κάτι για το τρέξιμο;

Αν θεωρείται θυσία το ότι δεν  ξενυχτάμε, δεν πίνουμε και γενικότερα δεν κάνουμε  καταχρήσεις, ναι. Στην ουσία είναι επιλογή το να έχουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Βοηθάει και συμβουλεύει ο ένας τον άλλον;

Εννοείται. Πάντα υπάρχει μεταξύ μας βοήθεια και υποστήριξη στις προπονήσεις και στους αγώνες μας.


Πόσες ώρες ασχολείστε την εβδομάδα με τις προπονήσεις σας;

Έχουμε διαφορετικό πρόγραμμα προπονήσεων, του Γιάννη είναι πιο απαιτητικό, πάνω από 15 ώρες την εβδομάδα και περίπου 11 ώρες εγώ (Γεωργία).
Ποιά είναι η πιο όμορφη και ποιά η πιο δύσκολη στιγμή στην δρομική σας ζωή που δεν θα ξεχάσετε;

(Γιάννης) Ο τερματισμός μου στο ROUT το 2014. Ο τερματισμός σε αυτόν τον αγώνα ήταν η πιο όμορφη  και η πιο δύσκολη στιγμή στην δρομική μου ζωή.
(Γεωργία)Δύσκολο να περιγράψω μόνο μία όμορφη στιγμή. Κάθε τερματισμός δικός μου και του Γιάννη είναι ακόμη μία όμορφη στιγμή. Ειδικά η αγκαλιά και το φιλί του Γιάννη στον τερματισμό είτε τρέχει ο ίδιος σε αγώνα είτε τρέχω εγώ είναι ανεκτίμητα! Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν τραυματίστηκα από πτώση στο NATURE TRAIL το 2015 και εγκατέλειψα τον αγώνα.

Ποιούς αγώνες έχετε επόμενους στόχους;

Προετοιμαζόμαστε για τους  αγώνες  RODOPI CHALLENGE και το ROUT με την βοήθεια και την υποστήριξη του προπονητή μας Νίκου Σιδερίδη.
Τα όνειρα σας για το μέλλον σας ως ζευγάρι και ως δρομείς;

Να κάνουμε οικογένεια, να είμαστε  ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Να είμαστε υγιείς και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!


Σας ευχαριστώ πολύ για την όμορφη συνέντευξη Γιάννη και Γεωργία! Σας εύχομαι πολλά και καλά χιλιόμετρα, τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου