Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Run happy.

Run and travel vol. 2.



Γνώρισε τον κόσμο τρέχοντας! Μία νέα ιδέα για δρομείς που ταξιδεύουν είναι η ξενάγηση πόλεων  με τρέξιμο. Στα ταξίδια σας έχετε τώρα την επιλογή να θαυμάσετε τα αξιοθέατα κάνοντας ένα χαλαρό τρέξιμο.
Υπάρχουν εταιρίες στο εξωτερικό οι οποίες οργανώνουν πρωινή ή απογευματινή ξενάγηση των πόλεων με ξεναγό-δρομέα.


Παρέες ταξιδιωτών και οικογένειες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γρήγορη γεύση της περιοχής που επισκέπτονται,  κάνοντας το αγαπημένο τους χόμπυ στις διακοπές τους!


Οι εταιρίες αυτές έχουν διαδρομές με ενδιαφέρον τουριστικό και δρομικό συγχρόνως για να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς τουρίστες-δρομείς. Μπορείς να δείς τα πιο σημαντικά κτίρια και μνημεία, να γνωρίσεις τα πάρκα και τα τοπία, τρέχοντας μία διαδρομή που θα τα συνδυάζει όλα. 



Οι μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής έχουν ήδη εταιρίες τουριστικές οι οποίες παρέχουν αυτήν την ξενάγηση. Οι τιμές είναι πολύ οικονομικές, περίπου όσα θα πληρώνατε για μια συνηθισμένη ξενάγηση.

Ταξίδι με τρέξιμο, είμαι σίγουρη ότι είναι μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει! Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε μην ξεχάσετε τα παπούτσια και τα ρούχα σας για τρέξιμο, θα τα χρειαστείτε! Περιμένω φωτογραφίες σας από το επόμενο ταξίδι σας στο instagram love_and _run .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου