Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016




Tips για ένα ευχάριστο easy run!


Είσαι αγχωμένος, στενοχωρημένος και σου φταίνε όλα...πήγαινε για ένα easy run και στο υπόσχομαι πως θα φύγει όλη η αρνητική ενέργεια από πάνω σου. Ακολούθησε τα παρακάτω tips και θα με θυμηθείς.



Μουσική παρακαλώ....
Δημιουργήστε μία λίστα με τραγούδια στο κινητό σας τα οποία να σας ανεβάζουν ψυχολογικά, να σας κάνουν να θέλετε να χαμογελάτε και γιατί όχι να τραγουδάτε και να χορεύετε....



Παρεούλα...
Δεν θέλετε  μουσική τότε τρέξτε με τους φίλους σας ή με τους συντρόφους σας. Τρέξτε με τα παιδιά  σας και τον σκύλο σας. Θα μιλήσετε, θα γελάσετε κι η ώρα θα περάσει χωρίς να το έχετε καταλάβει. 


Πού πάμε σήμερα...
Επιλέξτε διαφορετικές διαδρομές για να αλλάζετε εικόνες και παραστάσεις. Τρέξτε σε δάση, σε πάρκα, σε στάδια, στην παραλία, μέσα στην φύση ακόμη και στο κέντρο της πόλης ανάμεσα στα  σπίτια και τα καταστήματα.


Τι φοράμε;
Φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια τα οποία να σας βοηθούν να νιώθετε άνετα και ασφαλείς.


Tέλος τρέξτε όση απόσταση θέλετε για όσο χρόνο θέλετε και μην πιέσετε τον οργανισμό σας, μην ξεχνάτε ο,τι χαλαρώνετε! Είμαι σίγουρη ο,τι θα περάσετε καλά, θα γυμναστείτε, θα κάψετε θερμίδες με αποτέλεσμα να γεμίσετε χαρά και χαμόγελα!
Ακόμη στον καναπέ;

                          Run happy and you will be happy!

3 σχόλια: